Διάθεση των Self-test στην Εκπαιδευτική Κοινότητα από Τετάρτη19.05.2021

Από σήμερα Τετάρτη 19 Μαΐου έως και το Σάββατο 22 Μαΐου, θα πραγματοποιείται η διάθεση δυο (2) δωρεάν self-test για εκπαιδευτικούς , μαθητές και διοικητικό προσωπικό για τις επόμενες δυο εβδομάδες (Αφορούν στη διενέργεια και δήλωση πριν την προσέλευση στις σχολικές μονάδες την Δευτέρα 24 Μαΐου καθώς και την επόμενη Δευτέρα 31 Μαΐου).

Καλούνται οι γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας όπως μεταβούν στα φαρμακεία του νησιού για να παραλάβουν τα 2 self-test.

Υπενθυμίζεται ότι το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου θα πρέπει να δηλώνεται:

Γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικοί και λοιπό προσωπικό δηλώνουν το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr, στην οποία θα εισέρχονται με τους κωδικούς taxisnet, καταχωρώντας συγκεκριμένα στοιχεία, όπως πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΜΚΑ και το αποτέλεσμα του self-test.

Τι γίνεται αν κάποιος δεν έχει ΑΜΚΑ (π.χ. αλλοδαποί πολίτες) ή συναντά δυσκολία στο να εντοπίσει τον ΑΜΚΑ του στο σύστημα;
Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή προσωρινό ΑΜΚΑ (ΠΑΜΚΑ) ή Προσωρινό Αριθμό Ασφάλισης και Υγειονομικής Περίθαλψης Αλλοδαπού (ΠΑΑΥΠΑ) ή συναντά δυσκολία στον εντοπισμό των συγκεκριμένων αριθμών, θα πρέπει να επικοινωνήσει με το Κέντρο Υγείας του νησιού.

Δημοσιεύθηκε στην Σχολικά Έτη. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.