συνεργασία με φορείς

ΔΗΜΟΣ ΙΗΤΩΝ: Ο Δήμος Ιητών ( http://ios.gr τηλ. κέντρο 2286 360 400) φροντίζει με μεγάλο ενδιαφέρον για την καλή κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του σχολείου μας. Συνεργείο του Δήμου Ιητών παραλαμβάνει το χαρτί που συλλέγουμε στο σχολείο για να το φυλάξει μέχρι να το δώσουμε για ανακύκλωση.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΟΥ: Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων  συνεργάζεται στενά με το Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου μας, συζητά και βοηθά στη λύση προβλημάτων που προκύπτουν.

ΘΗΣΕΑΣ: Η κυρία Φωτεινή Θεοδωροπούλου (και παλιότερα η κυρία Χρυσαυγή Κανελλοπούλου) Ψυχολόγος του “Θησέα Κυκλάδων”, μας επισκέπτεται σχεδόν κάθε μήνα και συναντά εκπαιδευτικούς και γονείς για συζητήσεις-βιωματικά σεμινάρια πάνω σε θέματα που ενδιαφέρουν σε σχέση με τα παιδιά. Ιστοσελίδα Θησέα: http://www.thiseaskyklades.gr

 

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΟΥ: Υπάρχει συνεργασία με τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Ίου, οι οποίοι οργανώνουν εκδηλώσεις στο σχολείο με θέματα που αφορούν στην υγεία των παιδιών. τηλέφωνα: ( +30 ) 2286 360 000 – επείγοντα: 22860 28611

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΟΥ: Κάθε χρόνο όποια τάξη του σχολείου μας κάνει μάθημα ή πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής επισκέπτεται το Αστυνομικό Τμήμα Ίου ή προσκαλεί τους αρμόδιους στο σχολείο και ενημερώνεται σχετικά.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΟΥ “Η ΦΟΙΝΙΚΗ”: Κάθε χρόνο ο Πολιτστικός Σύλλογος Ίου “η Φοινίκη” διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις στο νησί, μεταξύ άλλων και αποκριάτικη γιορτή, στην οποία η ΣΤ΄ τάξη χορεύει το παραδοσιακό “Γαϊτανάκι”. (Δείτε φωτογραφίες από αυτή την εκδήλωση και από τη γιορτή του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας δεξιά στη σχετική καταχώριση “Απόκριες 2009”)

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΗΤΩΝ: Ο Σύνδεσμος Ιητών εκδίδει διμηνιαία εφημερίδα με τα νέα της Ίου και μας στέλνει αρκετά αντίτυπα για όλους. Εμείς τους στέλνουμε τα νέα μας κι εκείνοι τα δημοσιεύουν ώστε όλοι οι Νιώτες εντός κι εκτός νησιού και οι φίλοι του νησιού να μαθαίνουν τι γίνεται στη Νιο μας! Σύνδεσμος Ιητών: Δωριέων 5, Άνω Πετράλωνα, 11852 Αθήνα, τηλ. 2103470251

 

(ΚΛΙΜΑΚΑ: Ο κύριος Κωνσταντίνος Σκαρβέλης, κλινικός ψυχολόγος της “Κλίμακας”, παλιότερα επισκεπτόταν το νησί μας τακτικά και είχε συναντήσεις- συζητήσεις πάνω σε θέματα που απασχολούσαν γονείς και εκπαιδευτικούς. Λειτούργησε για μερικά χρόνια και γραφείο της “Κλίμακας” στην Ίο μέσω του οποίου έρχονταν σε επαφή οι ενδιαφερόμενοι μέσω τηλεδιάσκεψης με τους ειδικούς επιστήμονες στην Νάξο και την Αθήνα. Τηλ. γραφείου Ίου: 22860 91279)

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν.Α. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Έδρα
Οδός Δανακού – ΧΩΡΑ ΝΑΞΟΥ
Τηλ. : 22850 26982, Fax: 22850 26983

ιστοσελίδα: http://www.klimaka.org.gr/newsite/index.htm

e-mail: kinitimonada@klimaka.org.gr

Αφήστε μια απάντηση