ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020-21

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες του σχολείου μας, σας ενημερώνουμε ότι κατά την πρώτη ημέρα του διδακτικού έτους και ειδικά για φέτος λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης διασποράς του ιού COVID-19, o καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον πίσω αύλειο χώρο του σχολείου με εκπροσώπους του Δήμου Ιητών, Εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών τη Δευτέρα, 14-09-2020, στις 12:00 μμ.

Αρ. Πρωτ.:Φ7/ 118240 /Δ1

Με ευθύνη των γονέων & κηδεμόνων οι μαθητές και οι μαθήτριες προσέρχονται στο σχολείο και παραλαμβάνονται από το Εκπαιδευτικό προσωπικό στην είσοδο της πόρτας του προαύλιου χώρου και όχι από την εξώπορτα του σχολικού κτιρίου. Δυστυχώς, βάσει νομοθεσίας οι γονείς δεν μπορούν να εισέλθουν και να παραστούν στον Αγιασμό.

Η προσέλευση και η είσοδος στο σχολείο θα γίνει κατά τμήματα για να ελαχιστοποιηθεί το φαινόμενο του συγχρωτισμού, ως εξής:

Μαθήτριες και μαθητές τάξεων Ε΄ και ΣΤ΄ 11 :30 με 11:40

Μαθήτριες και μαθητές τάξεων Γ΄ και Δ΄ 11:40 με 11:50

Μαθήτριες και μαθητές τάξεων Α΄ και Β΄ 11:50 με 12:00

Προσοχή! Κατά την είσοδο τους οι μαθήτριες και οι μαθητές φοράνε μάσκα! Μαθητές και μαθήτριες που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα ιατρικά προβλήματα δεν εισέρχονται με μάσκα αφού προσκομίσουν τα απαραίτητα σχετικά δικαιολογητικά. Άρθρο 1 και άρθρο 2, παράγραφος 4, απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55339.

Η τελετή θα διαρκέσει 20 λεπτά της ώρας και οι μαθήτριες – μαθητές θα αποχωρίσουν ελεγχόμενα, με την Α΄ τάξη πρώτα και θα ακολουθήσουν οι επόμενες με τελευταία την ΣΤ΄.

Οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους στην πόρτα του προαύλιου χώρου παρουσία Εκπαιδευτικού προσωπικού.

Παρακαλούμε να τηρηθούν οι ανωτέρω οδηγίες για να διευκολυνθεί το έργο μας.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Δημοσιεύθηκε στην Σχολικά Έτη. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.