Eπαναλειτουργία σχολείου με δια ζώσης διδασκαλία

Ενημερώνουμε τους γονείς & κηδεμόνες ότι από τη Δευτέρα 11-01-2021 το σχολείο μας θα επαναλειτουργήσει με δια ζώσης διδασκαλία. Ισχύει το πρόγραμμα μαθημάτων με το ολοήμερο όπως λειτουργούσαμε πριν την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Για λόγους προστασίας και αποφυγής συγχρωτισμού των γονέων & κηδεμόνων στην είσοδο-έξοδο του σχολείου, η προσέλευση-αποχώρηση των μαθητών/τριών θα γίνεται διαφοροποιημένα. Θα προσέρχονται νωρίτερα στο σχολείο μαθητές/τριες από τις μεγάλες τάξεις και θα αποχωρούν πρώτες. Συγκεκριμένα, προσέλευση 8:00 με 8:07 για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων ΣΤ΄, Ε΄, Δ΄ και 8:07 με 8:15 για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων Γ΄, Β΄, Α΄. Θα εξεταστεί, αν απαιτηθεί να διευρυνθεί η ώρα προσέλευσης-αποχώρησης ανάλογα με την εικόνα που θα παρατηρηθεί στην είσοδο-έξοδο του σχολείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τη συνοδεία των μαθητών/τριών προς και από το σχολείο αποστέλλουν οι γονείς μήνυμα με τον αριθμό 4 στο 13033 ή φέρουν αντίστοιχο έγγραφο συνοδείας μετακίνησης και οι μαθητές/τριες έχουν πάντα μαζί τους τη βεβαίωση μετακίνησης ανήλικου μαθητή. Το έγγραφο μετακίνησης ανήλικου μαθητή που είχε εκδοθεί από τη Διεύθυνση του σχολείου ισχύει για όλο το σχολικό έτος. Σε περίπτωση απώλειας, ενημερώστε το σχολείο για να εκδοθεί εκ νέου.

Ισχύει το υγειονομικό πρωτόκολλο με την υποχρεωτική χρήση της μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου καθώς ακολουθούνται και εφαρμόζονται πλήρως οι οδηγίες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων.

Καλή μας αρχή!

Δημοσιεύθηκε στην Σχολικά Έτη. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.